Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

pokus napsal(a):

Praha lounge na T2 neumožňuje vstup od 9.00 do 12.00 na LK kvůli velké obsazenosti

Vcera nepousteli ani kolem pate vecer.. pritom tam nebylo uplne narvano.

0 Citovat

Jsou to kokoti, mají tam ještě jednu další propojenou místnost, která je zavřená a věčně prázdná.

1 Citovat

naprosto v poradku. potrebujou misto i pro statusare.

1 Citovat

Prave ze ne.. rekli mi, ze pousti jen klienty Erste.. a to mam status u SA a letela jsem v biz. V zaveru me to bylo popravde jedno, sla jsem do business lounge vedle, ale posledni dobou je to tam pravidlem, ac lounge neni plna.

0 Citovat

V Praze to bude přes léto na T2 tragédie, vlastní sekaná v housce je jistota.

2 Citovat

To jako mě opravdu nepustí s business letenkou do smluvního salonku??

0 Citovat

Nepustili no. Cerstva zkusenost ze vcera. Kdyby nebylo kam jit jinam, tak se dohaduju, ale jak jsem psala, slo jit vedle.

2 Citovat

Ja netušil že je nějaký salonek vedle Erste. Ale dost by mě namíchlo, když mám letenku (teď konkrétně Swiss), projdu kontrolou a dozvím se to až u salonku. To bych raději šel do Fasttracku, kde mám neomezený vstup a za toho druhého doplatil 500,- . Ví někdo, zda je tohle opravdu muže obsluha udělat?

0 Citovat

Vždyť pro business tam mají salónek vedle na chodbě se stejnou nabídkou.

0 Citovat

No ale i tom někdo jako tento ňouma nemá ani potuchy. 

0 Citovat

Jj, chodbou naproti muzes jit primo do Business Lounge - catering stejny, prostory mensi, lidi obvykle vyrazne mene nez v Erste. 

0 Citovat

Letos jsem už viděla několikrát, že do Business lounge lidi s byznys letenkou obsluha přímo posílala, že tam mohou jít bez čekání.  

0 Citovat

Asi jsem ňouma, ale když odlétám se Swiss, tak si přečtu jejich podmínky a smluvní mají na Terminálu 2 pouze Erste. Takže jsem asi blbej, nebo co dělám špatně ?

img-4865.jpg

0 Citovat

moc to komplikujes.

me tam s letenkou od LH groupy poslali nekolikrat. beru to jako jejich depandanci. 

maj stejny servis i catering, jako erste salonek.

3 Citovat

Také tam bývá poznámka o aktuální dostupnosti...

V PRG je tragédie, že ty hlavní salonky provozují banky a upřednostňují své klienty. To je ještě horší než ti taxikáři a směnárny tam. 

0 Citovat

Lenka K. napsal(a):

.. a to mam status u SA a letela jsem v biz.

Status u Student Agency? Ale ti mají lounge na hlavním nádraží...🤔

0 Citovat

Sue Ellen Ewing napsal(a): Letos jsem už viděla několikrát, že do Business lounge lidi s byznys letenkou obsluha přímo posílala, že tam mohou jít bez čekání.

No bať, už jsem tady o tom psal vloni na podzim🙂

Nuny napsal(a): (15. 11. 2024 13:02) Dneska jsem si poprvé všiml, že v Praze je nová Erste lounge jenom pro business class, poslala nás tam obsluha z původní lounge. Nabídka stejná, lidí málo, za mě parádní👍

1 Citovat

Erste změní podmínky pro získání/udržení účtu od 1.2.2026 

img-4875.jpg

1 Citovat

Tak snad bude v Erste lounge víc volno😉

2 Citovat

Poznamka k saloniku v talline.

Teple jedlo je od 12.00 - 17.00, o 17.45 ho naozaj odpratali, este, ze som to stihol.

Max cas 3hod a podla recepcnej to ozaj tvrdo kontroluju. Uvidime, ja potrebujem 3.5 :)

0 Citovat

Twe, že zrovna ty si děláš hlavu... Jí dáš znovu telefon a načte znovu QR a cajk. To občas dělají i v Rize, takový ten borec, co vypadá jako Lipavský.

1 Citovat

Prosím, náhodou nemá někdo k dispozici vstupy do lounges v PRG T2 zítra v pátek 13.6. odpolko nebo v KRK v pátek 20.6. spíše dopolko?

Rád naopak někdy můžu poskytnout vstupy do lounges ve VIE.

0 Citovat

Hmm, plánoval jsem přepnout DIP na Spořu a našetřit tam těch čtvrt mega. Ale půl mega, to už se vyplatí investovat ve Fio a platit si vstupy z ušetřených poplatků za investice a listaci.

1 Citovat

Koupil jsem přes Erste za půl mega dluhopisy od CSG, podmínky splněny, sice měli horší náklady na úpis narozdíl od J&T, ale rozdíl byl jenom hodnota 2 vstupu do salonku. 

1 Citovat

Nové podmínky nemám v mailu, ani jsem je u Erste nikde nenašla.

0